Gjergj Vyshka


Datelindja: 26 maj 1975
Gjendja shoqerore: Beqar
Gjatesia: 1.68 m
Pesha: 60 kg
Ngjyra e flokeve: Kafe
Ngjyra e syve: e zeze
Numri i kembes: 39-40
Vendlindja: Elbasan
Vendbanimi: Tirane
Profesioni: Gazetar Sportiv
Shkollimi:
1982-1986 shkollen fillore "Jeronim De Rada", Elbasan;
1986-1990 ne "Kostandin Kristoforidhi" dhe "Onufri", Elbasan;
1990-1994 Gjimnazin e Pergjithshem "Ahmet Dakli", Elbasan;
1994-1998 Universiteti "Aleksander Xhuvani", Elbasan, dega Gjuhe-Letersi Shqipe
Karriera
1999-2008 Gazetar sportiv "Sport Ekspres"
2008 e ne vazhdim Gazetar sportiv "Panorama Sport"
Gjuhet e folura: Frengjisht, Italisht, Shqip
Bindjet politike: te majta